Folie til vinduer

Vi har stort udvalg af vinduesfolie

Vinduesfolie er oplagt til dig der ønsker privatliv eller afskærmning i dine erhvervslokaler.

Folie til bil, boligen eller erhvervslokaler

Hos Dortes Skilte sætter vi også folie på vinduer og døre. Vi kan håndtere alle former og størrelser, for at give dig den optimale afskærmning. Folie kan være en fremragende løsning, hvis du ønsker bl.a. privatliv, afskærmning i glasmiljøer eller nedsat solstråling. Folie til vinduer er med til, at afskærme alt syn fra uvedkommende, så man hverken kan se noget indefra eller udefra.

Vores vinduesfolie kommer i et frost look, som gør synet vanskeligere igennem vinduet. Frost-looket på foliet, gør det også mindre bemærkelsesværdigt og passer stilrent ind alle steder. Man kan også vælge at påføre foliet, så man stadig har mulighed for en smule syn fra vinduet. Det er helt op til dig, om hvordan du vælger at dine vinduesfolie ser ud.

Vi kan påføre folie til vinduer hvor som helst i din bolig, kontor, badeværelser, klasselokaler og meget mere.

Man kan samtidig overføre nogle af de samme fordele ved vinduesfolie i folie til bil.
Især ved montering af solfilm til bilen, kan man opnå nogle fordele, som f.eks. letter udsynet på de stærke solskinsdage.
Folie til bil.

 

 

Sol- og sikkerhedsfilm til vinduer

Derudover kan man også få solfilm eller sikkerhedsfilm, som dækker og afskærmer for sollyset. Solfilm er optimalt, hvis man befinder sig på et kontor med store vinduer, hvor solen rammer lige ned og gøre det vanskeligt at arbejde. Solfilmen på dine vinduer vil give dig et behageligt gennemtrængende sollys.

Dog skal det siges at solfilm ikke dækker for en stor del af synlighed i lokalet, men blot for sollysset.

Sikkerhedsfilm er med til at beskytte din butik eller dit kontor for indbrud ved, at filmet sætter sig stærkt op af vinduet. Dette forhindrer butikstyve fra at bryde ind gennem vinduet og vanskeliggøre syn fra ruden. Så hvis du vil øge sikkerheden i din hverdag, står Dortes Skilte klar til at hjælpe dig.

Du har også mulighed for at få en kombination af solfilm og sikkerhedsfilm, for at give dig den mest effektive løsning. En kombination af sol-og sikkerhedsfilm, beskytter både din butik for indbrud og beskytter tøjet mod misfarvning i vinduet fra solen. Med denne løsning undgår du både tyve og ødelagt tøj.

Folie til vinduer har mange anvendelsesmuligheder. Vi yder altid den nødvendige professionelle rådgivning og vejledning.

Vores kunders tilfredshed

Vi prioriterer vores kunder meget højt. Derfor vil vi skabe tillid og tilfredshed for at skabe gode relationer til vores kunder, med henblik på et godt samarbejde og glade kunder. Vi vil være med til at skabe en nemmere og bedre hverdag for dig og dine omgivelser. Derfor lover vi dig 100% tilfredshed og et godt samarbejde af god kvalitet.

 

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker nærmere information om vores folie til vinduer eller folie til bil, kan du kontakte os allerede i dag på tlf. 20 46 86 51. Du kan også skrive en mail til os og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi står klar til at rådgive, vejlede og hjælpe dig med spørgsmål til vinduesfolie. Vi ser frem til at høre fra dig.

Sidebar

Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.