Pyloner-standere

Pyloner & Standere

Har du et ønske om at din virksomhed skal stråle med professionelisme? Og vil du gerne gøre opmærksom på at her er du? Så kan du opnå dette med en pylon, eller reklame stander.

Hos Dorte’s Skilte har vi mange års erfaring med at lave pyloner og standere til virksomheder, og vi er klar til at lave din. Pyloner gør så din virksomhed giver et godt førstehåndsindtryk.

Det viser din virksomhed frem som; professionel, informativ og klar til at byde dine kunder velkommen. Herudover er en pylon en god reklame søjle, da det bekræfter din virksomheds lokation. Det kan også være med til at skabe genkendelse i lokal området.

Det er forskelligt hvor meget information en pylon eller stander indeholder, typisk er det noget du selv bestemmer. På denne måde bestemmer du hvilke og hvor meget information pylonen skal indeholde, f.eks. telefonnummer, adresse eller logo.

Konkurrencedygtige pyloner priser

Er du på udkig efter pyloner skilte til konkurrencedygtige priser? Så er du det rette sted. Hos Dortes Skilte stræber vi efter at tilbyde vores kunder de bedste pyloner priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi rådgiver og vejleder dig fra start til slut så du kan blive glad for det færdige resultat. Vores pyloner er flotte og stilrene og formidler dit budskab bedst muligt. De har også en lang holdbarhed, da vi kun benytter os af de bedste materialer. Giv dine besøgende et godt indtryk, da pyloner er det første og sidste de ser. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os i dag, og få gang i din Pyloner

Hos Dorte’s Skilte er vi gode til at lytte til dine behov og ramme netop det du ønsker.
Vi sætter en stor ære i at yde god service og fleksibilitet, og sammen kan vi få løst din skilte opgave til din 100% tilfredshed. Derfor kan du også regne med at kvalitet ikke er noget vi går på kompromis med.
Vi ved at dette er vigtigt da det afspejler din virksomheds profil. Mener du at vi er de rette til at løse din næste skilte opgave, så tøv ikke med at kontakte mig på telefon: 20 46 86 51 eller send en mail til: info@dortes-skilte.dk.
Du kan se billeder på eksempler på forskellige pyloner og standere som vi har produceret herunder.

Sidebar

Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.