Profil

Dorte’s Skilte er startet d. 1. juli 2005

Dorte’s Skilte har et koncept der tilbyder at producere skilte, streamers, banner og klistermærker i folie til f.eks. biler – både – vinduer og byggepladsskilte.

Vi samarbejder med forhandlere og reklamebureauer over hele landet.

Konceptet går ud på, at lade os stå for både produktion, opætning.

Vi laver total-løsninger, og løser skilte opgaver både til private og virksomheder.

Hos Dortes Skilte har vi over 10 års erfaring indenfor produktion, design og opsætning af skilte. Vi har altid kunden i fokus, og sikrer god dialog med dig, for at opfylde dine tanker og visioner du har om dine skilte.

Man kan også bestille udskåret folietekster, logoer, klistermærker og skilteplader hver for sig, og kan så selv montere det hjemme.

Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte firmaet, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.

For os er det vigtigt, at du som kunde bliver tilfreds, og du kan derfor ved hjælp af en grafisk bearbejdning, få vist det bestilte inden produktionen sættes i gang.

Skilteværkstedet er beliggende i Skamlebæk ved Sejerøbugten.

Det er muligt at besøge værkstedet hos Dorte’s Skilte, adressen og åbningstider finder du nederst på siden.

Sidebar

Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.