Fest og æresportskilte

Vi leverer håndlavede fest og æresportskilte til særlige lejligheder.

Denne type skilte er ideelle til at markere, fejre og huske særlige lejligheder som fx bryllupper, kobber-, sølv- og guldbryllupper, runde fødselsdage m.m.

De håndlavede skilte er en unik og personlig gave, der vækker stor glæde hos modtagerne. Æresportskilte er en nydelig og mindeværdig gave at modtage, hvis der fejres særlige begivenheder. Hos Dortes Skilte giver vi dig mulighed for at købe og designe speciallavede æresportskilte til dem du holder af eller som et særligt minde.

Typer af æresportskilte

Vi kan lave lige præcis det æresport skilt du ønsker. Vi vil opfylde dine behov og ønsker, til hvordan æresporten skal se ud. Vi laver bl.a. æresportskilte til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og særlige fødselsdage. Et æresportskilt bør ses som et værdifuldt minde, fra en særlig begivenhed. Derfor vil vi så vidt muligt opfylde dine ønsker.

Vores kunder er vigtige for os

Hos Dortes Skilte vil vi skabe tilfredshed for vores kunder og give dem gode resultater. Derfor laver vi vores skilte til perfektion og ønsker kun din tilfredshed, med vores resultater. I et samarbejde med os, vil målet være at skabe en relation til vores kunder, så vi sammen kan forsætte vores samarbejde. Vi ønsker kun at give vores kunder 100% tilfredshed og fokuserer på et godt samarbejde.

Sidebar

Vi laver også:

  • Storprint
  • Bildekorationer
  • Vinduesfolie
  • Facade/butiksskilte
  • Pyloner/standere
  • Fræset tekster
  • Gravering
  • Byggepladsskilte

Mere end 10 års erfaring

Dortes Skilte har mere end 10 års erfaring indenfor design, produktion og opsætning. For at vi kan opfylde vores kunders ønsker og visioner, vil vi være i dialog med vores kunder under processen. Med det kan vi give jer de bedste resultater.

Kontakt os

Hvis du mangler en professionel til at lave dit æresportsskilt til et kobberbryllup, guldbryllup eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at ringe til os. Du er også velkommen til at kontakte os på mail, for nærmere information, rådgivning eller hvis du blot ønsker at fortælle om dine visioner. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med dine idéer.

Vores æresportsskilte

Disse æresportskilte er malet på porcelæn og efterfølgerne brændt, andre i pap/plast og belagt med folie. Her kan I se et lille udpluk af firmaets tidligere arbejde.

Alle billeder

Bryllup

Kobberbryllup

Sølvbryllup

Guldbryllup

 

Andre festskilte

Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.